WASpop muziekfestival in Wassenaar

vrijdag 11 augustus

Live muziek Wassenaar

Welkom bij WASpop

Eigenaren Harold en Lisette van Herberg het Hoekje, ondernemers met passie voor eten maar ook voor gezelligheid komen dit jaar met iets nieuws. Herberg ‘Hoekje heeft de afgelopen jaren veel succes gehad met het Goud en Fout feest. Drie Wassenaarse DJ’s die gedurende een paar uur de gezelligste hits spelen en alles aan elkaar praten met de nodige humor. Dit op een gezellige locatie met mooie mensen.

Het team van Herberg ' t Hoekje wilde meer betekenen voor de feestweek in Wassenaar en besloot om Waspop in het leven te roepen. De avond wordt geopend met Carel Caminada. Het team van Herberg ' t Hoekje wil hiermee de oudere in Wassenaar specifiek in het zonnetje zetten. Voor de ouderen die het lusten wordt er een borreltje beschikbaar gesteld door BuffetChef.

Er komen op de avond van WASpop ook 3  bands, deze bands spelen gemiddeld een uur. Op deze manier gaan we er een mooi feest van maken! Er is de hele avond een BBQ aanwezig waar u als gast een sateetje met brood kan kopen! De catering wordt verzorgd door Buffetchef. Het evenement is voor 18+.

Programma WASpop

  • Terrein open om 18:00 
  • 18:30 opening Carel Caminada treed op voor onze "ouderen".
  • 19:45 Band wordt momenteel vastgelegd!
  • 21:15 Band The Beholders.
  • 22:30 Rock Band Got It
  • 23:45 Einde / Bar dicht!
  • 24:00 sluiten

De bekende Wassenaarse cocktailmaker Romeo is ook aanwezig! U kunt bij Romeo heerlijke cotails kopen bij de cocktailbar.

De Bands van WASpop

Carel Caminada
is een begrip in de regio en zet zich veelvoudig in voor de ouderen. Tijdens de Covid periode heeft hij de ouderen vermaakt met liveoptredens voor de deur of in de tuin, erg uniek! Dit keer komt hij voor de ouderen in wassenaar om de avond te openen. 

Bevestigd

Got It

Wij zijn een stel gepassioneerde muzikanten die houden van muziek maken. We willen ons publiek een onvergetelijke muzikale ervaring bezorgen en dat lukt ons bijna altijd! We hebben de nodige bandervaring en weten hoe belangrijk het is om goed klinken en met het juiste volume. We kiezen de nummers die bij ons passen. Onze setlijst varieert van klassiekers tot nieuwe hits, van gevoelige ballads tot stevige rock, van akoestische tokkel tot scheurende versterkers. Vier van de vijf bandleden zingen, dat zorgt voor een krachtige en gevarieerde zangpartij. Maar het belangrijkste is plezier op het podium en in de zaal en daar zorgen we voor! Zowel in de kroeg als op een festival!

Bevestigd

The Beholders

Klaar voor een avond dansen een meezingen met je favoriete nummers?!

The Beholders is een pop/rockband uit Noordwijk, opgericht in 2012. Hun muziek wordt gekenmerkt door opzwepende ritmes, scheurende gitaarriffs en krachtige zang. Waarbij ze nummers spelen van bands uit de jaren 70 tot nu, van reggae tot rock (o.a. Golden Earring, Doe Maar, Depeche Mode, Kings of Leon & Muse).
De band bestaat uit vijf getalenteerde muzikanten: zangeres Tessa Kelder, leadgitarist Danny van der Meer, slaggitarist Rory Keimling, bassist Ron van der Plas en drummer Roy Augustinus. Sinds hun oprichting hebben The Beholders succesvol deelgenomen aan verschillende bandjeswedstrijden en opgetreden op tal van podia en festivals. Met hun passie voor muziek en aanstekelijke nummers zullen ze heel Wassenaar op hun kop zetten tijdens Waspop 2023!

Bevestigd

Verrassing !!!