WASpop muziekfestival in Wassenaar

Regels en mededelingen

Om alles leuk en veilig te houden voor onze bezoekers, hebben wij een aantal regels opgesteld. 
Wie zich hier niet aan houdt, zal van het terrein gezet worden door de bewaking. Wij gaan er van uit dat iedereen zich hier aan houdt.

  1. Toegang tot het festivalterrein is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder. Bij de ingang kan om een geldig identiteitsbewijs gevraagd worden.

  2. Het meebrengen van eigen drank en eten is niet toegestaan op het festivalterrein. Er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden op het terrein aanwezig.

  3. Het is niet toegestaan om glaswerk of blik mee te nemen op het terrein. Alleen plastic of papieren verpakkingen zijn toegestaan.

  4. Het is niet toegestaan om drugs of andere verdovende middelen mee te nemen naar het festivalterrein.

  5. Wapens, vuurwerk en andere gevaarlijke voorwerpen zijn ten strengste verboden op het festivalterrein.

  6. Het is niet toegestaan om agressief of intimiderend gedrag te vertonen tegenover andere bezoekers, het personeel of artiesten.

  7. Het is niet toegestaan om flyers of andere promotionele materialen te verspreiden op het festivalterrein zonder toestemming van de organisatie.

  8. Het is niet toegestaan om professionele opname-apparatuur mee te nemen op het terrein, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven door de organisatie.

  9. De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of schade aan eigendommen van bezoekers op het festivalterrein.

Bij bovenstaande overtredingen zullen wij indien nodig de politie inschakkelken.

Beste buurtbewoners omgeving van de Berkheistraat

Dit jaar op vrijdag 11 augustus en zaterdag 12 augustus 2023 organiseert Herberg ‘t Hoekje traditiegetrouw “ Goud en Fout “ en voor het eerst “Waspop”.
Een feest met muziek wat plaats gaat vinden op de Berkheistraat t.h. van Herberg ’t Hoekje.
Voor de feesten is door de gemeente Wassenaar een evenementenvergunning afgegeven wat in houdt dat er op vrijdag 11 augustus vanaf 18.00 uur tot 24.00 uur en op zaterdag 12 augustus vanaf 20.00 uur tot 1.00 uur versterkt geluid ten gehore mag worden gebracht en dat een gedeelte van de Berkheistraat zal worden afgesloten.

De voorbereidingen starten op donderdag 10 augustus en op vrijdag 11 augustus wordt de Berkheistraat t.h. van Herberg ’t Hoekje afgesloten voor doorgaand verkeer en parkeren. In de nacht van vrijdag op zaterdag wordt de Berkheistraat weer vrij gegeven voor doorgaand verkeer tot zaterdag middag 13.30 uur.

Bewoners van de Berkheistraat en Nieuw Rijksdorp kunnen via een omleiding over het marktterrein en de Kerkhoflaan ( de paaltjes zijn verwijderd) de Berkheistraat verlaten.
De Berkheistraat is vanaf zaterdag 12.00 uur niet meer te bereiken vanaf de van Zuylen van Neijeveltstraat maar via de ingang bij restaurant Zonnehof, vervolgens de Kerkhoflaan en het marktterrein of vanuit richting de Schoolstraat.

Wij begrijpen dat ons evenement wellicht wat overlast kan veroorzaken. Door het plaatsen van evenementenhekken, het inhuren van beveiligers, EHBO-ers en onze inzet hopen we de overlast tot een minimum te beperken.
Mocht u na deze informatie vragen hebben, kunt u ons bereiken via 06-11080106.
Wij gaan een mooi feest organiseren voor en door Wassenaarders en u bent natuurlijk van harte welkom!